Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Hei

Hei. Jeg er en jente på 22 år og har gått 3-årig yrkesfag (helse og oppvekstfag, helseservice, tannhelsesekretær) også tok jeg 4.påbygningsår etter det. Jeg har fullført 4 år på VGs, og vet at jeg ikke har mer rett. Men jeg fikk ikke bruk for utdannelsen min og lurer derfor på om det finnes kurser for å bli apotektekniker eller noe annet innenfor salg/service?

Camilla Tønnesen
10. februar 2017 2017 kl 11

Kommentarer

  Hei

  Du spør om muligheter for omvalg etter videregående opplæring, og det kan vel defineres som omskolering. Karrieresenteret i fylket ditt har ansvar for å veilede voksne som skal ta voksenopplæring eller omskolere seg og finne nye karriereveier. Derfor må jeg henvise deg videre til de som har ansvar for veiledning av voksne, denne nettjenesten har Østfoldungdom i alderen 16-19 år i målgruppen. Du får gratis og profesjonell veiledning, og kan kontakte karrieresenteret i Østfold her

  Lykke til
  Camilla Tønnesen
  Camilla Tønnesen
  10. februar 2017 2017 kl 19

Det er stengt for kommentarer.