Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Skolepenger

Hva er egentlig skolepenger? Jeg vurderer paramedic utdanning som starter opp høsten 2017 i Bodø. På nettsiden til nord universitet står det «utover kostnader til semesteravgift og pensumslitteratur, vil det kun påregnes utgifter til arbeidstøy, ekstra bolig, reiseutgifter etc i forbindelse med praksis. Studentene må selv betale for teoriprøve og oppkjøring knyttet til kompetansebeviset for utrykningskjøretøy, dette vil beløpe seg til en kostnad på ca 22.500kr for kurset, i tillegg kommer oppkjøring»

Betyr dette at jeg må betale alt dette selv eller får jeg noe dekt?

Camilla Tønnesen
17. februar 2017 2017 kl 08

Kommentarer

    Hei. Skolepenger er den summen studenten eventuelt må betale for å studere ved et studietsted. Du finner informasjon om skolepenger og skolepengestøtte fra Lånekassen her. Har du spørsmål vedrørende utgifter, støtte eller annet for paramedic ved Nord Universitet, kan du ta kontakt med studiestedet. Les mer her.
    Nina Berger
    Nina Berger
    17. februar 2017 2017 kl 08

Det er stengt for kommentarer.