Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Skoleskipet sjøkurs

Hei 🙂 Jeg er ei jente som nå går vg1 elektro og har søkt vg2 maritime fag hos skoleskipet sjøkurs/sørlandets maritime skole.
Det jeg lurte på var hvordan vet jeg om jeg kommer inn når det er en privat skole og ikke har søkt via Vigo men deres hjemmeside?

Og hvilke fag/tema (som f.eks. sveising) mangler jeg når jeg har tatt elektro første året?

Camilla Tønnesen
13. februar 2017 2017 kl 07

Kommentarer

  Hei

  Du lurer på når du får vite om du får skoleplass, og om du mangler noen fag til vg2 maritime fag. De studieprogrammene som kvalifiserer til vg2 hos Skoleskipet Sjøkurs er vg1 TIP eller elektrofag vg1. Hvis du mangler noe da, vil du mest sannsynlig få kurs i det du mangler på skoleskipet. Ta kontakt med skoleskipet og spør om det du lurer på, det er en viktig karrierekompetanse å ringe og presentere dine spørsmål.

  Du skriver også at du har søkt på skjema på hjemmesiden deres. Jeg anbefaler deg å ha en plan b, nemlig at du søker offentlig skole vg2/eventuelt vg1 i www.vigo.no før 1.mars. Da har du et alternativ hvis det skulle vise seg at du ikke får plass på skoleskipet.

  Lykke til med valget!
  Camilla Tønnesen
  Camilla Tønnesen
  13. februar 2017 2017 kl 07

Det er stengt for kommentarer.