Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Velge studiespesialisering eller helse- og oppvekstfag

Hei! Jeg går i 10.klasse ved voksnopplæring og er innvandrer. Jeg lurer på om jeg kan klare studiespesialisering for å utdanne meg til farmasøyt eller det kreves mye om jeg ikke kan klare takk for svar.

Camilla Tønnesen
7. februar 2017 2017 kl 07

Kommentarer

    Hei. Jeg tenker at du trenger å oppsøke en karriereveileder. Min utdanning tilbyr karriereveiledning på nett for ungdommer til og med 19 år. Du skriver at du er elev ved voksenopplæringen og da foreslår jeg at du søker veiledning for voksne. Hvis du bor i Østfold og det ikke er en karriereveileder tilgjengelig på skolen der du går, kan du bestille en gratis veiledningstime hos Karrieresenter Østfold. Kontaktinformasjon finner du her. Lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    7. februar 2017 2017 kl 13

Det er stengt for kommentarer.