Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

2 året VGs søknad i Vigo

Hei! Kan man endre sin søknad til andre året vgs til og med 15 april?
Takk for svar 🙂

Camilla Tønnesen
10. mars 2017 2017 kl 08

Kommentarer

    Hei. 15 april er fristen for å søke høyere utdanning i samordna opptak. 1 mars var fristen for å søke om skoleplass i videregående utdanning. Hvis du ønsker å endre på søknaden din, kan det være lurt å gjøre det i samarbeid med en i elevtjenesten på skolen din. Dere kan ta en samtale om bakgrunnnen for ønsket om en endring og eventuelt sammen ta kontakt med inntakskontoret i fylkeskommunen. Ønsker du å ta kontakt med inntakskontoret på egenhånd kan du også gjøre det. Lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    10. mars 2017 2017 kl 08

Det er stengt for kommentarer.