Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Fagbrev som barne-og ungdomsarbeider.

Hei!

Jeg er ei jente på 23 år og er utdannet barnehageassistent med kompetansebevis, men har veldig lyst til å ta fagbrev som BUA. Må jeg være innom ungdomsskole for å ta fagbrevet? Jeg har liksom lyst til å bare jobbe enten i barnehage eller barneskole/SFO men vil uansett ta fagbrev som BUA (for å kunne ha skikkelig utdannelse og fagbrev).

Håper at dere kan hjelpe meg!

Med vennlig hilsen Mathilde.

Camilla Tønnesen
3. mars 2017 2017 kl 12

Kommentarer

  Hei

  Du sier du ønsker å ta fagbrevet innen barne- og ungdomsarbeid. Du har allerede et kompetansebevis, og er godt på vei. Det du kan/bør gjøre, er å kontakte fagopplæringen i fylket ditt, og forhøre deg om hvilke delmål som gjenstår, finne ut hva slags behov for praksis som gjenstår, og jobbe mot å ta fagbrevet som privatist. Du må fremlegge dokumentasjon for fagmål som er oppnådd, og praksis som er relevant.

  Eventuelt kan du kontakte karrieresenteret for voksne i fylket ditt, fordi de kan bistå deg i forbindelse med kartlegging av eksisterende kompetanse.

  Lykke til med veien til fagbrev.
  Camilla Tønnesen
  Camilla Tønnesen
  3. mars 2017 2017 kl 12

Det er stengt for kommentarer.