Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Lærer

Jeg er utdannet førskolelærer og har lyst å undervise i skolen. Hva må til for at jeg skal kunne jobbe i skolen? Lurer på å ta norsk og evt. matte. Vet at det har kommet noen nye regler her, så lurer derfor på hva jeg bør gjøre?

Camilla Tønnesen
30. mars 2017 2017 kl 07

Kommentarer

    Hei. Min utdanning tilbyr nettveiledning for unge under 20 år. Ettersom du er voksen med spørsmål om dine muligheter for videreutdanning forslår jeg at du tar kontakt med en veiledningstjeneste for voksne eller eventuelt et studiested som tilbyr lærerutdanning. Bor du i Østfold kan du benytte deg av Karrieresenter Østfold eller ta kontakt med Høgskolen i Østfold. Lykke til videre!
    Nina Berger
    Nina Berger
    30. mars 2017 2017 kl 16

Det er stengt for kommentarer.