Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Mangler fag til veterinærstudiet

Hei, går på voksenopplæring 23/5, vil søke veterinærstudiet, og mangler R1 eller S1+2 og kjemi 1+2. Hvordan kan jeg få tatt disse fagene i løpet av neste skoleår.

Camilla Tønnesen
20. mars 2017 2017 kl 15

Kommentarer

    Hei, det er flere skoler som tilbyr undervisning i realfagene, både offentlige og private. Du kan altså enten søke om å være delkurselev ved en videregående skole eller om opptak til enkeltfag ved en privatskole. For å få gjort unna alt på ett år er det nok en fordel å søke om plass på en privatskole som for eksempel Bjørknes eller Sonans. Men har du hørt om ettårig grunnstudium ved blant annet NMBU? Det er et studietilbud som tilbyr realfagene du mangler for å komme inn på for eksempel veterinærstudiet ved samme universitet, samtidig som du studerer i høyere utdanning. Denne muligheten kan du lese mer om her. Lykke til videre!
    Nina Berger
    Nina Berger
    20. mars 2017 2017 kl 20

Det er stengt for kommentarer.