Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Utdanning som lærer

Jeg vi bli grunnskolelærer, jeg har 5 i snitt i norsk og 4 i engelsk og 4 i matte.
Jeg vet ikke om å være lærer er så stort, vær så snill hjelp. Hva kan jeg bli?

Camilla Tønnesen
8. mars 2017 2017 kl 07

Kommentarer

    Hei. Du skriver at du vil bli grunnskolelærer og det er et flott yrke for den som passer til det. Utdanningen har blitt en solid og spennende masterutdanning nå fra 2017. Jeg er usikker på hva du mener med at det å være lærer ikke er så stort. Det er en viktig jobb. Hva kan du ellers bli? Det er mange studier du kan søke på. Hvis du benytter karakterkalkulatoren som du finner her vil du finne ut hva du er kvalifisert til å søke på av studier i samordna opptak tatt i betraktning krav til fag og poengsum i 2016.
    Når du skal velge utdanning kan det være fornuftig å tenke nøye igjennom hva du passer til og tror du vil trives med i framtiden. Hvis du sjekker ut de forskjellige utdannings- og yrkesbeskrivelsene på utdanning.no vil du kunne lese om personlige egenskaper som er viktig i de respektive yrkene og hva utdanningen/yrkene går ut på. Ta gjerne også en tur til karriereveileder på skolen der du går og be om en samtale om valg av høyere utdanning. Lykke til med valg av utdanning!
    Nina Berger
    Nina Berger
    8. mars 2017 2017 kl 10

Det er stengt for kommentarer.