Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Medisin i utlandet – muligheter

Hei
Jeg vurderer å søke medisin i utlandet, aktuelle land jeg tenker er Slovakia, Ungarn eller Tsjekkia. Men har i ettertid fått tanken om å undersøke mulighetene i andre land, eksempelvis Kroatia, Romania, Bulgaria etc. Jeg finner lite informasjon om norske agenter eller hvordan jeg skal gå frem for å søke dit. Nå virker det som Ungarn er det beste landet å studere i med tanke på at inntil 12 turnusplasser holdes av til studenter derfra. Så er veldig usikker på å velge «feil» land. Hvilke land er å anbefale?

Camilla Tønnesen
10. april 2017 2017 kl 10

Kommentarer

    Hei. Det er populært å studere medisin ved engelspråklige universiteter i utlandet. Jeg kan ikke gi noen anbefaling om hvor det er best å studere, men viser til informasjon på ANSA sin hjemmeside. Her finner du både generell informasjon om medisin i utlandet, agenter og lenker til aktuelle land og universitet som tilbyr godkjent medisinutdanning. Ta eventuelt også gjerne kontakt med ANSA hvis du ønsker å snakke med en veileder der om medisin i utlandet. Lykke til med innhenting av informasjon!
    Nina Berger
    Nina Berger
    10. april 2017 2017 kl 13

Det er stengt for kommentarer.