Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Privatisteksamen

Hei! Jeg skal ta opp naturfag(nat1003) hvor finner jeg leseliste?

Camilla Tønnesen
18. april 2017 2017 kl 06

Kommentarer

  Hei

  Jeg vil anbefale deg å snakke med eksamensansvarlig ved Stabekk VG skole, og undersøke om det er andre skoler som har andre datoer for lokal eksamen i området.

  Denne tjenesten er for ungdom i Østfold fylkeskommune.
  Lykke til.
  Camilla Tønnesen
  Camilla Tønnesen
  19. april 2017 2017 kl 07

  Mitt barnebarn som studerer et år i USA ønsker å avlegge privatist-eksamen i Geofag 1 etter at hun kommer hjem 16.mai. Hun har fullført vgs. i 2016, men ønsker å studere realfag. Hun mangler dokumentert eksamen i Geofag - og har ervervet seg tilsvarende kunnskaper fra Universitetet i Arizona. Hun går opp som privatist i Geofag II ved Stabekk vgs. i juni, men ønsker også tilsvarende eksamen for Geofag I. Dato for denne eksamen i Akershus er sammenfallende for Geofag II og har derfor ikke denne muligheten i Akershus.
  Svanhild Larsen
  18. april 2017 2017 kl 12

  Hei. Mange videregående skoler legger ut informasjon om privatisteksamen på hjemmeside sin under lenken "eksamen". Finner du ikke den aktuelle leselisten eller lurer på noe mer om privatisteksamen, kan du ta kontakt med eksamensteamet ved skolen. Lykke til!
  Nina Berger
  Nina Berger
  18. april 2017 2017 kl 08

Det er stengt for kommentarer.