Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Fagkombinasjoner

Hei!
Jeg går i VG2, og har Toppidrett 1 som et av de selvvalgte programfagene(tar toppidrett som privatist).
Er det slik at jeg kan ta toppidrett 2 i VG3, uten å ta toppidrett 3? Vil det være det samme å ta toppidrett 1 og 2, som å ta økonomistyring 1 og 2?

Kan disse fagkombinasjonene fungere? Vil jeg få godkjent vitnemål(studiespesialisering realfag)?
VG2:
-Kjemi 1
-Fysikk 1
-Matte R1
-Toppidrett 1

VG3:
-Kjemi 2
-Toppidrett 2
-R2

Camilla Tønnesen
11. mai 2017 2017 kl 15

Kommentarer

    Hei. Slik du skisserer planen din vil du få studiekompetanse/vitnemål når alle fag er bestått. Du vil få nok programfag og tilfredsstillende fordypning innenfor ditt programområde, realfagsprogrammet, med R1+R2 og Kjem1+ Kjemi2. I tillegg får du to fag fra utdanningsprogrammet idrett. Toppidrett 2 bygger på toppidrett 1, så det er et riktig valg. Du spør om fordypning i toppidrett(1+2) kan sammenlignes med fordypning som kan oppnås med for eksempel økonomistyring+økonomi og ledelse, og det stemmer. Svaret mitt er dermed at ja, du vil få vitnemål med den fagkombinasjonen du beskriver, så lenge alle andre krav i studieløpet er tilfredsstilt, og du består alle fagene. Dette kan du få bekreftet av karriereveileder på skolen der du går. Lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    11. mai 2017 2017 kl 16

Det er stengt for kommentarer.