Ungdom og lurer på hva du skal bli?

Still spørsmål om utdanning og yrker til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

VGS – Snitt og oppførsel

Hei, jeg er en gutt fra Østfold og søkte medieproduksjon, men en venn av meg med både værre snitt og oppførsel og han har ingen erfaring eller interesse i det nesten, kommer inn, men jeg kommer på tredje valget mitt og sitter på venteplass 28?
Er det en mulighet for å sende inn klage og prøve å komme seg inn på den måten?

Camilla Tønnesen
17. juli 2017 2017 kl 09

Kommentarer

    Hei. Det er inntakskontoret i fylkeskommunen som er hovedansvarlig for inntaket til vgs. i Østfold. Ved noen utdanningsprogrammer, som for eksempel Medieproduksjon, er skolen selv med på å avgjøre tildelingen av plasser. Ønsker du å få en begrunnelse på behandlingen av søknaden din om skoleplass, kan du eventuelt kontakte inntakskontoret så vil du sannsynligvis få en tilbakemelding på hvordan du kan komme i kontakt med de som var ansvarlige for tildeling av skoleplasser ved Medieproduksjon. Kontaktinformasjon til inntakskontoret finner du her. Lykke til og fortsatt god sommer!
    Nina Berger
    Nina Berger
    17. juli 2017 2017 kl 11

Det er stengt for kommentarer.