MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

23/5 dokumentasjon

Hei! Jeg lurer på noe ang 23/5 regelen. Er 24 blir 25. Har fullført tre årene på vgs. Har generell studiekompetanse. Har tatt et årstudium og har dermed 60 stp (2 konkurranse poeng). I tillegg har jeg vært syk i 5 år og er via oppfølging hos nav. Er dette nok som kan regnes som dokumentasjon?

Camilla Tønnesen
14. februar 2020 kl 07

Kommentarer

    Hei. Takk for spørsmålet du stiller til Min Utdanning om 23/5 regelen og dokumentasjon på praksiskravet. På Samordna opptak finner du informasjon om hva som dekker praksiskravet og hvordan dette skal dokumenteres. Har du ytterligere spørsmål kan de stilles til samordna opptak elle opptakskontoret ved et av utdanningsstedene du skal søke studieplass ved. Husk å laste ned all dokumentasjon på både tidligere utdanning og praksis innen fristen. Lykke til videre!
    Nina Berger
    Nina Berger
    14. februar 2020 kl 08

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.