MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Adjunkt med opprykk?

Hei.
Jeg har 3-årig høyskoleutdanning som førskolelærer. For 17/18 år siden tok jeg PAPS (pedagogisk arbeid på småskoletrinnet). I tillegg har jeg 30 std.poeng i matematikk. Hva mangler jeg da for å bli adjunkt med opprykk?
På forhånd takk!

Camilla Tønnesen
3. februar 2020 kl 07

Kommentarer

  Hei, og takk for at du henvender deg til vår nettveiledningstjeneste Min Utdanning.
  Ifølge Hovedtariffavtalen for KS innplasseres tilsatte i undervisningsstilling som har godkjent faglig og pedagogisk utdanning tilsvarende minst 5 års normert studietid (300 studiepoeng/100 vekttall), i stillingskode 7963 Adjunkt med tilleggsutdanning.
  Ditt spørsmål er vanskelig for oss å svare på, da godkjenning av opprykk ligger hos arbeidsgiver. Du kan kontakte KS - kommunesektorens organisasjon, aktuell arbeidsgiver eller arbeidstakerorganisasjon for mer informasjon om din utdanning kan godkjennes for innplassering i adjunkt med tilleggsutdanning.
  Du kan lese mer om tilsetting og kompetansekrav hos Utdanningsdirektoratet.
  Har du ytterligere spørsmål, kan du ta kontakt med ditt nærmeste karrieresenter. Lykke til!
  Karrieresenter Østfold
  Karrieresenter Østfold
  3. februar 2020 kl 14

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.