MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Adjunkt med opprykk

Hei, jeg er snart ferdig med 4 års grunnskoleutdanning 1.-7.trinn, adjunkt. Vurdere å ta 60 poeng i PT-utdanning, går det inn som adjunkt med opprykk?

Camilla Tønnesen
10. februar 2020 kl 07

Kommentarer

  Hei,

  Takk for at du benytter nettveiledningstjenesten minutdanning.no.

  Du lurer på om 60 studiepoeng fra PT-utdanning i tillegg til 4 års grunnskolelærerutdanning kan gi deg stillingstittelen «adjunkt med opprykk».

  Lønnssystemet i skolen er kompetanselønnssystem, der lønnen i undervisningsstillinger er regulert i lærerkoder avhengig av utdannelse, og lønnsnivået graderes etter utdanning. I tariffavtalen fremgår det hvilken kompetanse man må ha for å bli plassert i de ulike stillingskodene:

  Stillingskode 7963 Adjunkt med opprykk:
  • Tilsatte i undervisningsstilling som har godkjent utdanning tilsvarende minst 5 års normert studietid (300 studiepoeng/100 vekttall), innplasseres i stillingskode 7963 Adjunkt med opprykk

  Du kan kontakte KS - kommunesektorens organisasjon, aktuell arbeidsgiver eller arbeidstakerorganisasjon for mer informasjon om din utdanning kan godkjennes for innplassering i adjunkt med tilleggsutdanning. Du kan lese mer om tilsetting og kompetansekrav hos Utdanningsdirektoratet.

  Har du ytterligere spørsmål, kan du ta kontakt med ditt nærmeste Karrieresenter.

  Lykke til!
  Karrieresenter Østfold
  Karrieresenter Østfold
  10. februar 2020 kl 14

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.