MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Hva nå?

Hei,
Jeg har tatt fagbrev som matros, gått på styrmannsskolen og etterpå har jeg studert petroleumsteknologi havbunnsinstallasjoner. Det er vanskelig å finne jobb med disse utdanningene og jeg har jobbet i transportyrket og nå i et lite rederi men er ikke fornøyd! Finnes det noe kurs/årsstudium en kan ta for å «bli noe annet»? Nav sa feks forebyggende brannvern, og da ble jeg plutselig branningeniør. Finnes det flere kurs som kvalifiserer til noe annet som forhåpentligvis fører frem til en jobb?

Camilla Tønnesen
4. februar 2020 kl 07

Kommentarer

    Hei, og takk for at du benytter deg av veiledningstjenesten vår. Slik jeg forstår det, ønsker du informasjon om det finnes noe kurs eller årsstudier du kan ta for å få kvalifikasjoner som kan føre deg frem til en jobb. Det finnes mange forskjellige kurs og årsstudier, både fulltids- og deltidsstudier, gratis og betalingsstudier, nettbaserte og ordinære, som kan føre frem til en jobb.

    Videre skriver du om "å bli noe annet". Det finnes svært mange forskjellige yrker som har forskjellige kvalifikasjonskrav. Det er derfor vanskelig å svare konkret på spørsmålet ditt. Har du flere spørsmål om konkrete utdanninger og jobbmuligheter, eller har behov for å utforske yrkesvalget ditt mer, ta kontakt med Karrieresenter Østfold. Er du bosatt i et annet fylke, se oversikt over andre offentlige karrieresentre her. Lykke til!
    Karrieresenter Østfold
    Karrieresenter Østfold
    4. februar 2020 kl 10

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.