MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Programfag

Hei. Jeg er en elev i vg2. Jeg har fysikk,kjemi,R1,og biologi. Nå skal jeg velge fag til vg3 og lurer om man kan velge R1 eller kjemi 1 på nytt til tredje året? Bare for å forbedre karakterene? Tusen takk

Camilla Tønnesen
14. februar 2020 kl 07

Kommentarer

    Hei. Takk for at du benytter nettveiledningstjenesten Min Utdanning. Du er i ferd med å velge fag for Vg3 nå, og spør om det er mulig å velge fag på nytt som du allerede har i Vg2 for å forbedre karakterene dine. Det er normalt sett ikke mulig. Du skal velge nye fag for neste skoleår. Minst to av fagene skal du fortsette med på et høyere nivå for å tilfredsstille krav til fordypning innen ditt programområde. Det tredje faget kan være et nytt fag som skolen tilbyr. Lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    14. februar 2020 kl 08

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.