MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Bytte ut karakterer

Hei, jeg tok Internasjonal engelsk (m+s+eksamen) og samfunnsfaglig engelsk (m+f+eksamen) på vgs. Dette ble en haug med 4 som gjør lite for snittet, og som jeg egentlig ikke har bruk for til videre utdanning. Hvis jeg tar opp biologi 1, kjemi 1+2, kan jeg da bytte ut engelsk karakterene med disse realfagene?

Har i tillegg markedsføring og ledelse 1+2 og S1 og S2 matte.

Camilla Tønnesen
18. mars 2020 kl 08

Kommentarer

    Hei. Takk for at du benytter deg av nettveiledning på Min Utdanning. Du har spørsmål som gjelder endringer av programfag på vitnemålet, og lurer på om det er mulig å erstatte Internasjonal og Samfunnsfaglig engelsk med Kjemi1+Kjemi2. Du nevner også Biologi1. Er dette et fag du vil erstatte med et annet fag du allerede har? I innlegget ditt forteller du at du allerede har programfagene S1+S2 og Markedsføing og ledelse1+2. Det er et programfag som mangler her. Ettersom du allerede har fordypning i S matematikk skal det gå greit å erstatte fordypningsfag i språk med fordypning i Kjemi. Det er uansett viktig at du får dette bekreftet av vitnemålsansvarlig på skolen som skal utstede nytt vitnemål til deg. Lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    18. mars 2020 kl 10

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.