MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Linjebytte

Hei! Jeg har fullført 1. klasse i kda samt halve 2.året. Har jeg mulighet til å bytte til en annen linje uten å begynne i 1.klasse igjen?

Camilla Tønnesen
13. mars 2020 kl 08

Kommentarer

    Hei. Takk for at du stiller spørsmål til Min Utdanning. Du er en elev i VG2 på KDA som lurer på om du kan søke et annet utdanningsprogram neste skoleår uten å start på et nytt VG2. Du har rett til søke om overgang fra VG1 KDA til VG2 Studiespesiaialisering med bestått i alle fag inkludert geografi og samfunnsfag, sm er Vg2 fag i ditt program. Om du er kvalifisert til å søke fra KDA VG2 til Studiespesialisering VG3 avhenger av om du har nok programfag fra studiespesialisering. Det har du sannsynligvis ikke, hvis du ikke har tatt ekstra fag som privatist. Jeg foreslår at du tar kontakt med karriereveileder på skolen din for å svar på hva som gjelder i akkurat din situasjon. Selv om skolene er stengt for tiden skal alle ansatte være tilgjengelige på nett og eller telefon.
    Lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    13. mars 2020 kl 09

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.