MENY

Avvikling av tjenesten

Denne nettsiden avvikles fra 30.09 og erstattes av den nasjonale karriereveiledningstjenesten på nett.

Vi gjør oppmerksom på at spørsmål mottatt etter kl. 08:00 30.09 ikke vil bli besvart.

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Slette ekstra fag på vitnemmål

Hei!

Jeg gjekk på VGS mellom 2015 og 2018. Jeg valgte å ta noen fag som en delkurselev. Nå har jeg alle de fagene jeg trenger for å få godkjent vitnemål. Men jeg la merke til at jeg har ekstra fag i vitnemålet. De fagene jeg har på vitnemålet er bio 1 og 2, S1 og S2, Geofag 1 og 2, Kjemi 1, Teknologi 1, og Polsk nivå 3 (skriftlig og munnlig). Jeg tenker at jeg allerede har tatt S1 i VG 2 og tatt S2 som delkurselev og at jeg ikke trenger fagene Biologi 1 og 2.
Spørsmålet mitt er om jeg kan slette Faget biologi 1 og 2 fra vitnemålet? (legg merke til at jeg strøk i skriftlig eksamen i bio 2)

Camilla Tønnesen
14. april 2020 kl 08

Kommentarer

    Hei. Takk for at du benytter deg av nettveiledning på Min Utdanning. I innlegget ditt forteller du at du ikke fikk utstedt vitnemål etter videregående ettersom du strøk i faget Biologi 2. Nå har du bestått alle fagene du trenger for å oppnå studiekompetanse, og du har i tillegg tatt morsmålseksamen i Polsk nivå 3. I forbindelse med at du skal søke om utstedelse av vitnemål ønsker du veiledning om hvilke fag som må føres på vitnemålet. Om for eksempel morsmålseksamen kan erstatte faget bilogi. Dette er noe du må avtale med vitnemålsansvarlig på skolen din. Lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    14. april 2020 kl 12

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.