MENY

Avvikling av tjenesten

Denne nettsiden avvikles fra 30.09 og erstattes av den nasjonale karriereveiledningstjenesten på nett.

Vi gjør oppmerksom på at spørsmål mottatt etter kl. 08:00 30.09 ikke vil bli besvart.

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Jobb med master i psykologi

Hei
1-Hva slag jobbmuligheter finnes med en master i psykologi fra King universitet fra London?

2-Hva er lønnstrinn for master i psykologi i offentlig sektor, eller privat sektor?

Hvor kan man søke for å finne jobb?

mvh
Fahime Javid

Camilla Tønnesen
6. juli 2020 kl 10

Kommentarer

  Hei. Takk for at du stiller spørsmål til Min Utdanning om jobbmuligheter etter master i psykologi. Du spør spesielt om King universitet of London, men svaret fra meg er på generelt grunnlag. Med en master i psykologi har du flere muligheter på arbeidsmarkedet. Du forteller ikke om hva masteren din spisser seg inn på, og siden det er flere spesialiseringer som gir spesifikke kompetanser og jobbmuligheter er det vanskelig å gi en konkret tilbakemelding i den forbindelse. Men, om du har en master i profesjonspsykologi kan du søke NOKUT om godkjenning for å kunne praktisere som psykolog i Norge, og har du en master i organisasjonspsykologi kan du for eksempel søke på jobber rettet mot organisasjonsutvikling, rekruttering eller personalansvar i bedrifter. På Utdanning.no kan du finne informasjon om karrieremuligheter for masterstudenter med forskjellig spesialisering ved flere av universiteter i Norge og du kan lese karriereintervjuer av flere tidligere psykologistudenter som er ute i jobb. Lønnen vil avhenge av hva slags jogg du eventuelt får og i hvilken bransje.
  Informasjon om lønn og ledige jobber kan du finne via lenken jobbsafari.no eller careerjet. Du kan også lete direkte på NAV.
  Lykke til videre!
  Nina Berger
  Nina Berger
  6. juli 2020 kl 17

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.