MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Pilot med flyskrekk

Hei

Jeg er en jente på 15 år, og har medium typ flyskrekk. Jeg er egentlig veldig interessert i fly og har flygeleder som andrevalg i utdanning men drømmen er å kunne bli pilot. Er det egentlig mulig at den drømmen går i oppfyllelse, og hva kan jeg gjøre får å klare drømmen? 🙃

Camilla Tønnesen
6. juli 2020 kl 10

Kommentarer

    Hei. Takk for at du benytter deg av nettveiledning på Min Utdanning. I innlegget ditt forteller du at du har en drøm om å bli pilot til tross for at du har flyskrekk. Spørsmålet ditt er om det vil være mulig for deg å realisere denne drømmen. Hva kan du gjøre? Du er 15 år nå og har tid på deg til å jobbe med flyskrekken. Den må kureres før du eventuelt starter utdanningen. Det sier seg selv at ingen med flyskrekk kan jobbe som pilot. Derfor er det fornuftig av deg å legge opp til andre karriereplaner, slik du har gjort. Ønsker du å jobbe aktivt for å kvitte deg med flyangsten finnes det mange råd til blant annet selvhjelp på nettet. Flere psykologer eller andre spesialister tilbyr behandling mot angst, og du kan gjerne ta en prat med fastlegen din om dette for å få tips om hvordan du bør gå fram for å få hjelp med flyangsten. Jeg ønsker deg lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    6. juli 2020 kl 17

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.