MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

PPU + Lektor

Hei!

Jeg har et spørsmål jeg håper dere kan hjelpe meg med.

Jeg har en master i idrettsvitenskap og ønsker å ta PPU utdanning for å kunne jobbe som lærer/ lektor.

Jeg befinner meg for øyeblikket i Bergen og ønsker helst ikke å flytte på meg. Men PPU innen kroppsøvingsfaget tilbys ikke her. Jeg må enten til Sogndal eller Stavanger. Jeg har blitt akseptert i Sogndal.

Før jeg startet på masteren gjennomførte jeg et årrstudium i psykologi. PPU innen psykologi tilbys ved Universitetet i Bergen og jeg har blitt akseptert her.

Jeg ønsker å bli i Bergen, og dersom PPU innen psykologi vil gi meg lektor tittel på lik linje som PPU innen kroppsøving ønsker jeg selvsagt å bli her.

Dersom jeg er nødt til å ha PPU innen mitt fagfelt for å kvalifisere som lektor vil jeg heller gjøre det på denne måten.

Håper dere kan hjelpe meg, ha en fin dag!

Camilla Tønnesen
8. juli 2020 kl 10

Kommentarer

    Hei. Takk for at du benytter deg av nettveiledning på Min Utdanning. Du har spørsmål om PPU for å kunne jobbe som lektor. Utdanningen din består av en master i idrettsvitenskap og en årsenhet i psykologi. Du har fått opptak på PPU i psykologi i Bergen, men er usikker på om denne kompetansen vil gi deg mulighet til å undervise som lektor i idrettsfagene. Jeg foreslår at du tar kontakt med informasjonsenteret eller studieveileder ved PPU i Bergen eller Sogndal, hvor du også har blitt tilbudt studieplass, for å få svar på akkurat dette. Kontaktinformasjon finner du på studienes hjemmeside. Lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    8. juli 2020 kl 12

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.