MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Utdanning

Hei, Jeg har fått en plass på barnehagelærerutdnning, men min første prioritet var sosialarbeider, barnevern og sosialtranpologi. (Som jeg er på venteliste) Nå lurer jeg på hvilken linje som har best jobbmulighet? Barnehage eller sosialarbeider? Jeg vil å fortsette som barnehagelærerutdanning men vil jobbe i andre linje enn barnehage. Er det noen muligheter?

Camilla Tønnesen
22. juli 2020 kl 14

Kommentarer

    Hei. Takk for at du benytter deg av nettveiledning på Min Utdanning. Ettersom jeg forstår har du takket ja til tilbud om studieplass på barnehagelærerutdanning, og du står på venteliste til sosialt arbeid, barnevernspedagog og sosialantropologi. Du er innstilt på å utdanne deg til barnehagelærer, men ønsker ikke å jobbe i barnehage. Spørsmålet ditt er hvilke andre muligheter du har på arbeidsmarkedet med denne utdanningen. Barnehagelærere jobber stort sett i barnehager. Enten som barnehagelærere, pedagogiske ledere eller styrere. Det kan være andre jobber å søke seg til som ikke krever en spesifikk utdanning, men som ønsker ansatte med en pedagogisk utdanning rettet mot barn. Det kan for eksempel være miljøarbeider i ulike barnerelaterte virksomheter som skolefritidsordning eller innen barnevernet. Når det gjelder spørsmålet ditt om hvilke av utdanningene du har søkt på som gir best jobbmulighet så foreslår jeg at du leser om alle de forskjellige utdanningene og yrkesmulighetene de åpner for på Utdanning.no. Lykke til!
    Nina Berger
    Nina Berger
    22. juli 2020 kl 18

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.