MENY

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Venteliste

Hei. Jeg valgte ssp på første, helse og oppvekst på andre og medier og kommunikasjon på tredje. Jeg fikk helse og oppvekst, men jeg er også på venteliste til studiespesialisering. Jeg er på 85. Plass på ventelisten. Hvor stor sjans er det for at jeg kommer inn på ssp?

Camilla Tønnesen
27. juli 2020 kl 10

Kommentarer

    Hei. Takk for at du benytter deg av nettveiledning på Min Utdanning. I innlegget ditt forteller du at du står på nr 85 på venteliste til Studiespesialisering. Nå lurer du på hvor sannsynlig det er at du får et tilbud der. Det er mange foran deg på ventelisten, så her er det konkurranse om plassene. Du vil få beskjed fra inntakskontoret hvis det blir ledig plass. Det er inntakskontoret du skal kontakte vedrørende spørsmål om ventelisteplass. Heldigvis har du fått tildelt plass på ditt 2 ønske, Helse- og oppvekst. Håper du anser det som et godt alternativ. Hvis du ønsker studiekompetanse i VG3 har du mulighet til å søke om påbygg. Lykke til med videregående!
    Nina Berger
    Nina Berger
    27. juli 2020 kl 15

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.