MENY

Avvikling av tjenesten

Denne nettsiden avvikles fra 30.09 og erstattes av den nasjonale karriereveiledningstjenesten på nett.

Vi gjør oppmerksom på at spørsmål mottatt etter kl. 08:00 30.09 ikke vil bli besvart.

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Hva kan jeg gjøre for å bli rørlegger?

Jeg er 56 år, og jeg vil gjerne bli rørlegger. På slutten av året vil jeg fullføre voksenopplæring. Og det neste året hvor jeg i 2021 vil lære rørleggerarbeid. Jeg vil gjerne ta teori eller et kort kurs.

Camilla Tønnesen
14. september 2020 kl 07

Kommentarer

  Hei,

  Takk for at du stiller spørsmål til Min Utdanning. Slik jeg forstår deg, så lurer du på hvordan du går frem for å bli rørlegger. Som voksen finnes det flere veier til fagbrev som rørlegger. Det kan du lese mer om de ulike alternativene her.

  Du nevner også at du er i gang med voksenopplæring. Om du har spørsmål vedrørende ditt utdanningsløp kan du ta kontakt med din fylkeskommune eller dine kontaktpersoner på voksenopplæringen. Har du andre spørsmål om yrke og utdanning kan du ta kontakt med ditt karrieresenter. Oversikten over offentlige karrieresentre finner du her.

  Lykke til!
  Karrieresenter Østfold
  Karrieresenter Østfold
  14. september 2020 kl 11

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.