MENY

Avvikling av tjenesten

Denne nettsiden avvikles fra 30.09 og erstattes av den nasjonale karriereveiledningstjenesten på nett.

Vi gjør oppmerksom på at spørsmål mottatt etter kl. 08:00 30.09 ikke vil bli besvart.

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

Utdanningsmuligheter

Hvilke utdanningsmuligheter har jeg videre i bredden eller videre i utdanningsløpet visst jeg allerede har Industrirørleggerfagbrev og realkompetanse i 22 år i faget ?
Var akkurat i reform 94 da jeg begynte og fullførte yrkesutdanningen.

Camilla Tønnesen
4. september 2020 kl 08

Kommentarer

  Hei, og takk for at du sender ditt spørsmål til Min Utdanning.
  Du skriver at du har fagbrev - industrirørlegger og 22 års arbeidserfaring i faget og lurer nå på om hvilke utdanningsmuligheter videre finnes for deg. Ønsker du å bygge mer på dine kompetanse kan du vurdere ingeniørutdanning ved en høyskole/universitet eller fagskoleutdanning ved en fagskole. Opptak til ingeniørutdanninger på høyskoler/universiteter for deg med yrkesfaglig kan være via forkurs for ingeniør- og sivilingeniørutdanning eller via Y-veien.
  En fagskoleutdanning er en kort, yrkesrettet utdanning som vanligvis varer fra et halvt til to år (heltid). For å komme inn på en fagskole må du ha bestått videregående opplæring eller ha tilsvarende realkompetanse. Utdanningen er ofte tilrettelagt slik at den kan tas mens du er i jobb.
  Det finnes både offentlige og private fagskoler. Om tilbud ved de forskjellige fagskolene, om studieplaner, opptakskrav kan du lese mer her.
  Håper du med dette får svar på spørsmålet ditt slik at du kan finne nyttig informasjon og kan gjøre et gjennomtenkt valg. Har du flere spørsmål eller behov for å utforske dine muligheter mer, ta kontakt med ditt nærmeste karrieresenter.
  Lykke til!
  Karrieresenter Østfold
  Karrieresenter Østfold
  4. september 2020 kl 11

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.