MENY

Avvikling av tjenesten

Denne nettsiden avvikles fra 30.09 og erstattes av den nasjonale karriereveiledningstjenesten på nett.

Vi gjør oppmerksom på at spørsmål mottatt etter kl. 08:00 30.09 ikke vil bli besvart.

Lurer du på noe om utdanning, yrker eller dine muligheter?

Still spørsmål til våre karriereveiledere.

Still spørsmål

videre utdanning.

Hei. Jeg går vg3 helsesekretær og tenkte at til neste år vil jeg videreutdanne meg på universitetet. Hvilke linjer kan jeg eventuelt velge mellom? Må jeg ha studiekompetanse?

Hilsen en ivrig jente

Camilla Tønnesen
10. september 2020 kl 07

Kommentarer

    Hei. Takk for spørsmålet du stiller til Min Utdanning om muligheter til å søke høyere utdanning når du er ferdig med Vg3 helsesekretær. Som du er inne på trenger du studiekompetanse for komme inn på universiteter og høyskoler. Med din skolebakgrunn kan du søke om påbygging til studiekompetanse, og dermed kvalifisere deg til å søke høyere utdanning.
    Lykke til videre!
    Nina Berger
    Nina Berger
    10. september 2020 kl 08

Det er stengt for kommentarer.

Endringer kan forekomme
Vær oppmerksom på at opplysninger i eldre innlegg kan være utdaterte.